Bàsquet - Lliga Endesa
Esports Bàsquet / ACB 05/02/2023

Un heroi que no surt a l'estadística: l'Instant Replay de l'ARA

Àlex Abrines recupera dues pilotes decisives contra el València Basket

2 min
Àlex Abrines

BarcelonaEl Barça ha recuperat un desavantatge de 15 punts contra el València Basket. Nico Laprovittola, Rokas Jokubaitis i Nikola Mirotic han fet un bon partit, però l'heroi local ha sigut Àlex Abrines. El jugador ha recuperat dues pilotes decisives en uns últims 30 segons en què també ha anotat un triple. L'aler havia fallat els cinc tirs anteriors, però s'ha convertit en el protagonista del tercer triomf culer de la setmana.

Sense el president no hi ha paradís

El Bàsquet Girona va perdre a la pista del Río Breogán. L'equip entrenat per Aíto García Reneses no va poder mantenir una diferència d'onze punts. Marc Gasol, amb molèsties al peu, va ser baixa i no va viatjar amb els seus companys d'equip. El conjunt gallec va aprofitar l'absència del president per agafar 14 rebots ofensius, una xifra que li va permetre disfrutar de segons opcions per anotar.

Henry Ellenson i Simon Birgander

De la sala de parts al parquet de l'Olímpic

El Joventut es va endur el derbi català contra el Baxi Manresa gràcies a un bon joc col·lectiu i continua entre els primers classificats de la Lliga Endesa. Simon Birgander va col·laborar en la victòria amb 10 rebots en 16 minuts. "Només feia quatre hores que havia sigut pare, ha vingut a ajudar-nos i, a sobre, ha fet un bon partit", va explicar Carles Duran. Un total d'11.194 persones van assistir al Palau Olímpic.

Pedro Martínez, entrenador del Baxi Manresa

Una desqualificació en el pitjor moment

Cinc minuts finals de desencert van allunyar el Baxi Manresa de la victòria a Badalona, on Pedro Martínez va ser desqualificat. "L'expulsió ha sigut justa. La taula ha comès bastant errors. Estava reclamant un temps mort i m'ha arribat la tècnica. Després, la segona i la desqualificant. És el que hi ha", va lamentar l'entrenador. La seva última desqualificació havia sigut l'any 2017 amb el València Basket.

stats