Bàsquet - Lliga Endesa
Esports Bàsquet / ACB 04/12/2022

Una pel·lícula de terror de dos minuts: l'Instant Replay de l'ARA

Un mal tram final condemna el Bàsquet Girona contra el Río Breogán

2 min
Marc Gasol durant el salt inicial

BarcelonaTot i tenir cinc punts de diferència a l’últim quart contra el Río Breogán, un mal tram final de partit va condemnar el Bàsquet Girona. L’equip català no va ser capaç d’anotar durant uns últims dos minuts en què va fallar els quatre tirs que va intentar i, a més, va perdre una pilota. “No hem tingut la capacitat per guanyar el partit. Hem d’acceptar la nostra realitat. La classificació condiciona, però el que importa és el que fem sobre el parquet”, argumenta Aíto García Reneses.

Simon Birgander lluitant per una pilota

Últim esforç abans de passar pel quiròfan

El Joventut Badalona es va endur el duel català contra el Baxi Manresa. El domini del ritme va ser clau. Carles Duran destaca la feina de Simon Birgander, que va jugar lesionat. “Va fer un esforç per ajudar-nos i va jugar infiltrat. A més, va fer un partit excel·lent”, diu el tècnic. El jugador suec pateix una fractura de la falange distal del tercer dit de la mà dreta i aquest dilluns passarà pel quiròfan per fixar-la. L’evolució de la lesió marcarà el seu retorn a les pistes.

Ribas i Harding

Cremar-ho tot no és una bona idea

El Baxi Manresa passa per un moment difícil i dissabte va perdre al Nou Congost contra la Penya. Pedro Martínez demana no cremar-ho tot. “Millorar no és fàcil, ni ràpid, ni com a nosaltres ens agradaria. Podem estar decebuts, però dir-ho moltes vegades no ajuda. No hem de buscar culpables ni excuses. Trencar-ho tot i dir que tot és una merda i que som molt dolents no sé on ens portaria”, recorda l’entrenador, que demana tranquil·litat, focalitzar-se en la millora i autocrítica interna.

Nico Laprovittola

La diferència entre sortir a jugar i guanyar

Derrota inesperada del Barça a la pista d’un Monbus Obradoiro molt solvent. L’equip blaugrana va fallar 19 triples consecutius i mai va trobar l’encert en el tir exterior. “Durant el partit no m'hi vaig fixar gaire, però vam fallar molts tirs. Quan no anotes des de fora, els rivals et castiguen. Tot i que vam millorar a la segona meitat, no vam estar bé pel que fa a esforç i a claredat d’idees. Hi ha una gran diferència entre sortir a jugar i sortir a matar el partit”, resumeix Sarunas Jasikevicius.

stats