Bàsquet - Lliga Endesa
Esports Bàsquet / ACB 18/09/2021

La Penya aixeca la persiana amb triomf (85-79)

Ante Tomic reapareix abans del que estava previst

2 min
Guillem Vives

BadalonaBona estrena del Joventut de Badalona. La Penya va obrir la Lliga Endesa amb una victòria contra el Surne Bilbao Basket (85-79). Ante Tomic va reaparèixer uns dies abans del que estava previst i va ajudar l’equip verd-i-negre a aconseguir el triomf al Palau Olímpic. Els dos jugadors locals més destacats van ser Derek Willis i Pau Ribas. L’aler pivot nord-americà va sumar 17 punts i 4 rebots. L’escorta badaloní va fer un partidàs. “Em sento bé i he arribat en forma a l’inici de la competició. Crec que ens ho passarem bé aquesta temporada”, va explicar el veterà jugador.

“En molts moments l’equip ha jugat un bon bàsquet. No hem pogut trencar el partit, però la línia de joc ha sigut molt interessant. El rebot ens ha castigat molt, tot i que hem fet un bon treball defensiu contra un rival amb talent”, va analitzar Carles Duran, entrenador del Joventut de Badalona. Tot i que la Penya va arribar a tenir una diferència de nou punts, el partit va arribar igualat al final, quan una recuperació defensiva de Guillem Vives i un triple de Joel Parra van certificar la victòria del conjunt català.

El Barça i el Baxi Manresa, aquest diumenge

El Barça començarà la defensa del títol de la Lliga Endesa aquest diumenge (12.30 h, Movistar Deportes) rebent l’UCAM Múrcia. “Cal que estiguem molt concentrats des del principi. El rival ens va posar moltíssims problemes l’any passat. Esperem un partit difícil”, assegura Sarunas Jasikevicius, que tindrà les baixes d'Àlex Abrines i Sertac Sanli.

Després d’una pretemporada culminada amb la consecució de la Lliga Catalana, el Baxi Manresa s’estrenarà a la pista del Casademont Saragossa (17 h, Movistar Deportes).

stats