Lliga Endesa
Esports  /  Bàsquet 04/02/2015

Alfonso Merlos: "No tinc ni idea de qui és Sitapha Savané"

El presentador denuncia al programa 'El cascabel' (13TV) que el seu compte de Twitter ha estat 'hackejat'

àlex Gozalbo
1 min

BadalonaAlfonso Merlos, el presentador que va acusar Sitapha Savané d'independentista i de donar suport a Podem, ha denunciat al programa 'El cascabel' (13TV) que el seu compte de Twitter ha estat 'hackejat'. "Han usurpat la meva personalitat i han escrit uns 20 missatges falsos", ha dit. "No tinc ni idea de qui és aquest jugador de bàsquet del Joventut perquè jo sóc un seguidor de futbol", ha afegit.

"He rebut calúmnies i amenaces de mort", ha assegurat Alfonso Merlos, que ha explicat que entre els missatges falsos també n'hi havia algun de contingut sexual. El presentador ha llegit un informe de la fiscalia general de l'Estat. "Hi ha companys de mitjans de comunicació que han mostrat la seva solidaritat i d'altres que li han donat credibilitat als missatges falsos. A aquests els dic que ho hauran de portar a la seva consciència", ha dit.

"El meu compte de Twitter estarà durant unes hores inactiu perquè està sent supervisat per un grup de delictes telemàtics de la Guàrdia Civil", ha explicat.

stats