Bàsquet
Esports Bàsquet 20/06/2021

Balaguer, seu d'un partit de bàsquet entre un combinat català i la selecció d'Angola

Salva Maldonado serà l'entrenador d'un equip molt jove

i
Àlex Gozalbo
1 min
Salva Maldonado

BarcelonaBalaguer, Ciutat del Bàsquet Català 2020-21, acollirà aquest diumenge (20 h) un partit de bàsquet entre un combinat català i la selecció d'Angola. El combinat català estarà entrenat per Salva Maldonado, sotsdirector de l'àrea de seleccions de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ). El llistat inicial de jugadors convocats, que encara pot tenir algun canvi, inclou Pep Busquets, Sergi Costa, Dídac Cuevas, David Font, Àlex Barrera, Robert Cosialls, Marc Martí, Carlos Gasque, José Ignacio Nogués i Jaume Zanca. 

La selecció d'Angola, que compta amb el català Pep Clarós com a seleccionador, està preparant-se per disputar el Preolímpic, un torneig que es disputarà a Kaunas (Lituània) i que tindrà com a premi un bitllet per accedir als Jocs Olímpics de Tòquio. Tot i tenir la baixa de Bruno Fernando, que està jugant el play-off de la NBA amb els Atlanta Hawks, el combinat africà té jugadors com Eric Amandio, Gildo Santos, Selton Rifen, Glofate Biumba, Jonatao Jungo, Alexander Joao, Eduardo Mingas, Jilson Bango, Malick Cisse, Teo Do, Abu Gaku o Yanick Moreira.

L'enfrontament es disputarà al Pavelló 1r d'Octubre, un recinte que celebra el seu 50è aniversari. Per tal de garantir les mesures de seguretat relacionades amb la pandèmia, l'aforament serà restringit. Les 500 entrades que s'han posat a la venda tenen un preu de cinc euros. Els àrbitres que dirigiran aquest partit seran Pere Munar i Xavier Gustà.

stats