Adecco Plata
Esports Bàsquet 30/06/2014

El Barça de bàsquet inscriurà l'equip filial a l'Adecco Plata

El club està repensant el seu model de planter amb la idea d'adaptar-se al context actual i a les característiques dels seus jugadors

àlex Gozalbo
1 min
Stefan Peno i Ludde Hakanson / MIGUEL RUIZ / FC BARCELONA

BarcelonaSegons ha pogut saber l'ARA, el Barça de bàsquet inscriurà l'equip filial a l'Adecco Plata, categoria a la qual li pertoca després del seu descens esportiu. "El que importa és que facin una bona feina perquè arribin al primer equip. Els jugadors estan progressant bé i això és el que ens importa", assegura Xavi Pascual.

El Barça de bàsquet està repensant el seu model de planter amb la idea d'adaptar-se al context actual i a les característiques dels seus jugadors. La prioritat no és construir un Barça B fort sinó buscar el lloc més adequat perquè cada jove amb progressió mantingui la seva evolució. La majoria de jugadors tenen ofertes interessants per anar cedits.

L'aposta per Jordi Ardèvol, que ha renovat per a dues temporades, es manté i el pressupost destinat a les categories inferiors serà molt similar al dels últims anys. A més, l’entitat estudia reforçar l’estructura formativa amb la incorporació d’una nova figura que coordini la feina dels seus equips.

stats