Lliga Endesa
Esports Bàsquet 10/12/2017

El Barça Lassa ensopega amb l'Iberostar Tenerife (91-93)

Derrota de l'equip blaugrana a la pròrroga

i
àlex Gozalbo
2 min
Rakim Sanders

BarcelonaEl Madrid ha necessitat una pròrroga i un triple sobre la botzina per no perdre contra l'UCAM Múrcia. El Barça Lassa, en canvi, no ha pogut superar l'Iberostar Tenerife i ha perdut en el temps extra (91-93). Rodrigo San Miguel ha anotat la cistella decisiva.

Sito Alonso ha tingut la baixa d'última hora de Thomas Heurtel, que s'ha ressentit d'un cop a la cuixa dreta. Rakim Sanders, que ha anotat 14 punts en 20 minuts, ha patit una lesió al turmell i no ha pogut completar el partit. “És una derrota dura per com s’ha produït. Havíem de fer un pas endavant i alguns jugadors l’han fet, però potser no ha estat suficient, sobretot al començament del partit. Hem de ser més seriosos en les coses que depenen de nosaltres. Hem de ser més contundents al començament dels partits per marcar una línia”, ha analitzat l’entrenador blaugrana.

L'Iberostar Tenerife ha començat trepitjant fort al Palau Blaugrana, on ha arribat a tenir una renda de nou punts (11-20) contra un equip local que ha tirat mà de Joan Carles Navarro per arribar a la recta final amb opcions.

L'equip blaugrana ha disposat d'una última possessió per endur-se la victòria en el temps reglamentari, però Pau Ribas ha fallat un triple i Kevin Seraphin no ha pogut controlar una passada d'Adam Hanga (77-77).

Set punts de Navarro han permès que el Barça Lassa arribés als últims segons de la pròrroga amb el partit empatat, però una cistella de Rodrigo San Miguel ha acabat amb les aspiracions culers.

“No estàvem passant un mal moment tàcticament ni tècnicament, tot i que no aconseguim que tots els jugadors estiguin a un nivell mitjà. Encara hem de millorar coses per afrontar el clàssic contra un rival que estarà moralment més animat que nosaltres, però ens hem d’activar mentalment”, ha resumit el tècnic.

“Per guanyar el CSKA i el Fenerbahçe encara hem de millorar molt, però hem de tenir la capacitat de guanyar altres equips que són del nostre nivell o pitjor. Encara no hem demostrat res i hem de treballar molt per competir amb els millors”, ha recordat Alonso.

stats