Lliga Endesa
Esports Bàsquet 02/04/2013

El Bàsquet Manresa corre el risc de no ingressar res per la seva campanya de micromecenatge

El club disposa de tan sols sis dies per recaptar el doble dels diners que ha aconseguit en el primer mes de la campanya

àlex Gozalbo
1 min
Jaume Ponsarnau, durant un temps mort

ManresaSi la situació no millora molt en poc temps, el Bàsquet Manresa no ingressarà res per la seva atrevida campanya de micromecenatge. Teòricament el club porta recaptats 13.500 euros, però si en sis dies no arriba als 40.000 euros les aportacions no seran vàlides.

Una de les condicions per ingressar els diners de la plataforma que coordina la iniciativa és que la campanya recapti el 100% del seu objectiu. "Si no, no hi haurà cap tipus de transacció monetària i els compromisos d'aportació dels mecenes quedaran anul·lats", recorda Verkami.

El Bàsquet Manresa disposa, doncs, de tan sols sis dies per recaptar el doble dels diners que ha aconseguit en el primer mes de la campanya. La data límit és aquest dilluns.

El club, que al gener es va quedar sense patrocinador principal, va presentar el passat 27 de febrer la campanya '40 anys, 40.000 euros, 40 dies', un atrevit projecte de micromecenatge destinat a recaptar fons. El Bàsquet Manresa ofereix a canvi diferents recompenses, com entrenar un dia amb el primer equip, jugar un partit contra els jugadors professionals o dinar amb l'entrenador, Jaume Ponsarnau.

stats