Lliga Endesa
Esports 27/02/2013

'40 anys, 40.000 euros, 40 dies', el Bàsquet Manresa s'apunta al micromecenatge

El club presenta un atrevit projecte destinat a recaptar fons per poder fer algun fitxatge i substituir els lesionats Javi Rodríguez i Charles Ramsdell

àlex Gozalbo
1 min
Josep Vives i Marc Bernadich

BarcelonaEl Bàsquet Manresa, que al gener es va quedar sense patrocinador principal, ha presentat aquest dimecres '40 anys, 40.000 euros, 40 dies', un atrevit projecte de micromecenatge destinat a recaptar fons per poder fer algun fitxatge i substituir els lesionats Javi Rodríguez i Charles Ramsdell. El club oferirà a canvi diferents recompenses, com entrenar un dia amb el primer equip, jugar un partit contra els jugadors professionals o dinar amb l'entrenador, Jaume Ponsarnau.

"Ens hauria agradat incorporar els nous fitxatges abans del pròxim partit, però serà complicat", ha explicat Josep Vives, president executiu del Bàsquet Manresa. "Estem en una situació delicada a nivell esportiu i també a nivell econòmic. Necessitem diners perquè tenim un pressupost limitat, hem perdut el nostre patrocinador principal i ara l'equip necessita més elements per seguir competint a l'elit. Creiem que estem obligats a fer això i esmercem tots els esforços per intentar aconseguir el nostre objectiu", ha afegit Josep Vives.

Segons Marc Bernadich, president de la Comissió dels 40 anys del Bàsquet Manresa, "oferim un ventall molt ampli per als aficionats, com poder-se enfrontar un dia a Josh Asselin o Adam Hanga, però també per a les empreses, amb la possibilitat d'aparèixer en diferents llocs de la pista del Nou Congost".

Les aportacions es poden fer a través de la web de Verkami.

stats