Bàsquet
Esports Bàsquet 23/03/2013

El Bàsquet Manresa esgota les últimes oportunitats per reaccionar i salvar la categoria

L'equip del Bages, que dirigeix Jaume Ponsarnau, és cuer després de sumar només quatre victòries en 25 partits. Aquest diumenge (12 h) rep la visita de l'Uxue Bilbao

Efe
1 min

ManresaEl Bàsquet Manresa, últim en la classificació amb 4 victòries en 25 partits, i que aquest diumenge s'enfronta a l'Uxue Bilbao al Nou Congost (12 h), es troba al límit i ja no té moltes més oportunitats per reaccionar en el campionat.

Els manresans passen per un moment molt delicat, no saben rematar la feina en la pista i guanyar partits. El seu rival de demà, l'Uxue Bilbao, viu en l'altre costat, tercer en la Lliga i a un pas per classificar-se per a la final de l'Eurocopa.

Jaume Ponsarnau, tècnic dels manresans, considera que el seu equip ha de redireccionar la seva feina i convertir-se en l'equip dur que no ha estat fins a la data.

"Probablement el rival és l'equip més dur amb el qual ens hem trobat fins ara", diu Ponsarnau, qui espera que una vegada recuperats als jugadors que tenia lesionats i amb la integració d'Aleksandrov el seu equip pugui ser capaç de competir amb garanties a un equip de nivell.

"El Bilbao és el millor competidor de la lliga. Potser no és el millor equip, però saben com i quan endurir el joc. Quan troben un filó, el saben explotar i tenen respostes molt bones de tàctica individual", ha opinat.

Ponsarnau ha destacat la presència de jugadors com Raül López o Alex Mumbru "que ajuden moltíssim a crear joc", ha qualificat Hervelle com "un dels millors pivots passadors de la lliga", considera Vasileiadis "un focus de joc impressionant" i ha destacat la confiança que tenen ara en el seu joc Hamilton, Moerman, Zizis i Pilepic.

El Manresa, que arribarà als 100.000 punts en la màxima categoria, ha guanyat en cinc de les set visites dels bascos al Nou Congost.

stats