BÀSQUET - NBA
Esports Bàsquet 29/05/2018

Cavaliers-Warriors: es reedita el clàssic modern de la final de la NBA

Els Golden State Warriors superen els Houston Rockets (92-101) en el setè i definitiu partit

Stephen Curry celebra la classificació dels Warriors per a la final de la NBA

BarcelonaEls Golden State Warriors podran defensar el títol que van aconseguir la temporada passada a la final de la NBA. Els Warriors han superat aquest dimarts a la matinada els Houston Rockets (92-101) en el setè i definitiu partit de la final de la Conferència Oest i disputaran, a partir d'aquest dijous, la final de la NBA contra els Cavaliers. D'aquesta manera, els dos conjunts reeditaran el que ja es pot considerar el clàssic modern de la final de la NBA, ja que és el quart any consecutiu que Warriors i Cavaliers s'enfronten amb l'anell en joc.

L'equip de Califòrnia ha aconseguit refer-se durant el partit, ja que els Rockets han aconseguit situar-se 15 punts per sobre al marcador. Però quan ha aparegut Stephen Curry (que acumulava actuacions discretes durant tot el 'play-off'), tot ha canviat. El base dels Warriors ha aconseguit 27 punts (14 punts gairebé seguits en poc més de tres minuts de l'últim quart), 10 assistències i 9 rebots i ha robat 5 pilotes. Els seus números, sumats als 34 punts de Kevin Durant i als problemes per anotar triples dels Rockets, han acabat de sentenciar el matx.

A mesura que els Warriors creixien i s'ho creien, els Rockets es desinflaven i es mostraven erràtics. Ariza, de fet, ha acabat el partit sense anotar cap punt després de fallar els 12 intents de cistella. A les acaballes, Eric Gordon, amb dues cistelles gairebé consecutives, ha tornat a activar els Rockets, però els californians no s'han deixat sorprendre i han acabat sentenciant la classificació per a la seva quarta final seguida de la NBA.