Lliga Endesa
Esports Bàsquet 21/10/2012

La defensa del Barça Regal desespera el CAI Saragossa (50-65)

Pete Mickeal ha liderat un triomf molt còmode contra un equip local que, amargat per la defensa blaugrana, s'ha rendit massa aviat

àlex Gozalbo
1 min
Nathan Jawai força una falta a Saragossa

BarcelonaEl Barça Regal ha aconseguit superar el CAI Saragossa (50-65) i apuntar-se la segona victòria a la Lliga Endesa, on tan sols queden dos equips invictes; el Reial Madrid i el València Basket. Pete Mickeal (11 punts i 9 rebots) ha liderat un triomf molt còmode. Pablo Aguilar s'ha perdut el partit per culpa d'un esquinç al turmell.

A diferència dels últims partits, el Barça Regal ha començat el partit amb un gran encert en el tir exterior. L'equip blaugrana ha anotat quatre dels primers cinc triples que ha intentat i això li ha permès aconseguir una renda d'onze punts contra un CAI Saragossa que al segon període ha plantejat una defensa zonal. Al descans, 27-37.

José Luis Abós ha exigit intensitat als seus jugadors, però aquests han deixar jugar el Barça Regal amb comoditat i la renda visitant ha crescut fins als 20 punts en una segona meitat en què, amargat per la defensa blaugrana, l'equip local s'ha rendit massa aviat. Al final, 50-65.

stats