Lliga Endesa
Esports Bàsquet 16/02/2014

El Barça sua per domar un Fiatc Joventut inconformista (88-79)

Un total de 6.003 espectadors han presenciat el partit en directe al Palau Blaugrana

Joan Carles Navarro s'allunya d'Albert Ventura / EFE

BarcelonaLa millor versió del Fiatc Joventut que ha passat pel Palau Blaugrana en els últims anys ha venut cara la seva derrota contra el Barça (88-79). Tot i no tenir rebot ofensiu, l'equip verd-i-negre ha competit molt bé a Barcelona, on un total de 6.003 espectadors han presenciat un gran derbi català en directe.

La posada en escena del Fiatc Joventut ha estat brillant i li ha servit per fer-se amb una renda de 8 punts (7-15). La Penya, que ha anotat 9 dels 16 triples que ha intentat durant els dos primers quarts, ha arribat al descans amb una renda de quatre punts (43-47).

Impulsat per un actiu Bostjan Nachbar, el Barça ha agafat oxigen en el marcador quan ha sabut endurir la seva defensa i equilibrar el seu atac. L'equip blaugrana s'ha fet amb una renda de nou punts a vuit minuts del final (75-66), però el Fiatc Joventut no s'ha rendit, ha arriscat en defensa i ha tornat a ajustar el marcador.

El Barça, que ha tingut Botsjan Nachbar (19 punts), Erazem Lorbek (17) i Brad Oleson (16) com a màxims anotadors, mai ha aconseguit tenir una renda de 10 punts. El Fiatc Joventut ha anotat 15 dels 27 triples que ha intentat (55%).