Esports Bàsquet 17/02/2013

El Barça Regal remunta 16 punts i supera el Mad-Croc Fuenlabrada (72-70)

Ante Tomic ha aconseguit la cistella decisiva sobre la botzina

Xavi Rabaseda

BarcelonaHi ha partits que li fan mandra al Barça Regal, que aquest diumenge s'ha vist obligat a remuntar 16 punts contra el Mad-Croc Fuenlabrada (72-70). Ante Tomic ha aconseguit la cistella decisiva sobre la botzina.

Joan Carles Navarro ha descansat per recuperar-se de les seves molèsties al turmell dret. A més, Xavi Pascual ha mantingut Joe Ingles com a jugador descartat en un dia en què l'equip blaugrana ha aprofitat per oferir el títol de la Copa del Rei als seus aficionats.

El Mad-Croc Fuenlabrada ha començat el partit anotant 7 dels seus 9 primers intents de triple i ha aconseguit una renda de 13 punts al primer quart (15-28). La renda visitant ha crescut fins als 16 punts per a incredulitat dels 5.314 espectadors que han presenciat el partit i per a alegria de Trifon Poch, que ha encertat amb les seves defenses alternatives. El Barça Regal ha aconseguit retallar la diferència de punts al descans (33-37), però no ha sigut fins al tercer quart quan l'equip blaugrana s'ha situat per davant al marcador.

El Barça Regal ha perdut 16 pilotes en un partit en què la seva defensa i la seva concentració ha anat i ha vingut sense cap explicació lògica. Kristaps Valters ha empatat el partit amb un triple a cinc segons del final, però Ante Tomic ha aconseguit la cistella decisiva sobre la botzina.