Lliga Endesa
Esports Bàsquet 13/10/2013

El Barça s'estrena amb una remuntada de 17 punts contra el València Basket (76-75)

L'equip blaugrana ha evitat començar la Lliga Endesa amb una derrota a casa

BarcelonaSi una cosa volia evitar el Barça era començar la Lliga Endesa amb una derrota a casa, com va passar l'any passat. L'equip blaugrana s'ha vist obligat a remuntar 17 punts contra el València Basket (76-75) per aconseguir la victòria en la seva estrena al Palau Blaugrana.

Xavi Pascual no ha pogut comptar amb Brad Oleson i Erazem Lorbek.

El València Basket s'ha apuntat un parcial de 2-20 a l'inici del segon període i ha aconseguit una renda de 17 punts (24-41) contra un rival blaugrana que ha perdut l'equilibri i ha abusat del tir de tres punts. Velimir Perasovic, que ha alternat una defensa individual amb una zona 1-3-1, ha aconseguit arribar al descans amb el partit ben controlat (34-45).

Xavi Pascual ha aprofitat el descans per reorganitzar el seu equip i, després d'una gran remuntada, el Barça ha aconseguit capgirar el marcador amb dues esmaixades consecutives de Joey Dorsey (50-47). Kostas Papanikolaou ha tingut un gran protagonisme amb quatre triples anotats.

L'equip blaugrana ha sabut jugar millor els últims instants d'un partit igualat. Justin Doellman, que ha acabat amb 25 punts, ha fallat un tir sobre la botzina.