Lliga Endesa
Esports Bàsquet 07/04/2013

Álex Abrines rescata el Barça Regal a la pròrroga (81-86)

L'escorta mallorquí anota dos triples decisius al temps extra contra el Blusens Monbus

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaA dos dies de començar la sèrie de quarts de final de l'Eurolliga contra el Panathinaikòs, un Barça Regal molt minvat per les baixes ha guanyat a la pròrroga a la pista del Blusens Monbus (81-86). Álex Abrines ha tingut un protagonisme decisiu amb dos triples al temps extra.

Xavi Pascual no ha pogut comptar amb Joan Carles Navarro, Sarunas Jasikevicius ni Xavi Rabaseda. El tècnic ha fet debutar Mario Hezonja (3:02 minuts) a la Lliga Endesa i també ha utilitzat durant set segons Marcus Ericksson, que s'ha estrenat a la competició amb la samarreta de l'equip blaugrana.

Les pèrdues de pilota han impedit que el Barça Regal mantingués la renda de set punts amb la qual ha començat l'enfrontament.

El Blusens Monbus, que ha sumat 40 punts entre Alberto Corbacho i Levon Kendall, ha aconseguit un avantatge de sis punts a l'inici de l'últim període, però el Barça Regal ha sabut reaccionar, tot i que Brad Oleson ha sigut eliminat per faltes a sis minuts. Ante Tomic ha forçat la pròrroga a sis segons del final (69-69).

Álex Abrines, que ha acabat amb 12 punts, ha tingut un protagonisme decisiu amb dos triples al temps extra, on l'equip local no ha sabut jugar amb encert el seu últim atac. Al final, 81-86.

stats