Lliga Endesa
Esports Bàsquet 30/03/2014

El Fiatc Joventut tomba l'Iberostar Tenerife i suma la tercera victòria consecutiva (76-63)

Els de Salva Maldonado es mantenen en posicions de 'playoff'

Marta Campderrós
Guillem Vives entrant a cistella / ACB PHOTO

BarcelonaEl Fiatc Joventut ha tornat a guanyar l'Iberostar Tenerife (76-63), un rival directe per accedir als 'playoff' pel títol de la Lliga Endesa. L'equip que entrena Salva Maldonado ha sumat el tercer triomf consecutiu i es manté vuitè a la taula classificatòria.

El conjunt verd-i-negre ha començat el partit de forma immillorable. Amb un 6-0 des de l'inici, el Joventut ha aprofitat els errors i les pèrdues de pilota dels visitants per prendre un avantatge de 8 punts (21-13). Tot i que l'Iberostar ha pujat en intensitat defensiva en el segon quart, els de Badalona han seguit manant tant en el control el joc com en el marcador (36-23).

Els de Tenerife, que han anat a remolc tota la primera part, s'ha posat les piles i han intentat reduir la distància en l'electrònic (54-46). Però els de Maldonado no han abaixat els braços i han certificat que es troben en un bon moment de forma. Al final, 76-63.

Kirksay (18 punts), Joseph (15 p.) i Savané (12p.), han estat els màxims anotadors del conjunt badaloní.