Lliga Endesa
Esports Bàsquet 13/10/2013

Rasmus Larsen esclata contra el Fiatc Joventut i lidera el triomf de La Bruixa d'Or Manresa (90-78)

El jove danès de 18 anys ha sumat 21 punts i 13 rebots per a 37 de valoració en el seu debut a la Lliga Endesa

ManresaRasmus Larsen, un pivot danès de 2,12 i 18 anys que l'any passat va jugar dos partits amb el Sabadell Sant Nicolaude Lliga EBA i que aquest diumenge s'ha estrenat a la Lliga Endesa, ha liderat la victòria de La Bruixa d'Or contra el Fiatc Joventut (90-78) al Nou Congost. El jove ha sumat 21 punts i 13 rebots per a 37 de valoració en el seu debut.

Salva Arco, que ha anotat cinc triples, també ha tingut una actuació destacada i ha acabat amb 17 punts.

L'equip de Borja Comenge s'ha vist obligat a competir sense Josh Asselin, encara sense el 'trànsfer', ni Darryl Monroe, que s'ha lesionat als quatre minuts de partit, quan ja havia anotat 8 punts. Rasmus Larsen i Johan Kody han tingut més protagonisme del que és habitual i Max Kouguere s'ha vist obligat a jugar alguns minuts a la posició de 'quatre'.

El conjunt local ha aconseguit una renda de 8 punts al segon període, però el Fiat Joventut ha capgirat el marcador gràcies als seus triples i a l'aportació de Tariq Kirksay. Al descans, 44-40.

La Penya ha trigat cinc minuts en anotar després del descans i La Bruixa d'Or Manresa ho ha aprofitat per aconseguir una renda de 17 punts (57-40) que ha deixat el partit vist per a sentència.

Un inspirat Devoe Joseph ha intentat la remuntada, però el Fiatc Joventut no ha pogut fer res contra un rival que no ha perdut la concentració.