Eurolliga
Esports Bàsquet 06/12/2012

El Barça Regal guanya a la pròrroga a Belgrad i es manté invicte a l'Eurolliga (67-68)

L'equip blaugrana en tindrà prou amb perdre per menys de 21 punts contra el CSKA de Moscou per assegurar-se la primera plaça del grup

C. J. Wallace i Drew Gordon

BarcelonaEl Barça Regal s'ha imposat a la pista del Partizan (67-68), on no guanyava des de feia més de 15 anys, i en tindrà prou amb perdre per menys de 21 punts contra el CSKA de Moscou per assegurar-se la primera plaça del grup. L'equip blaugrana, que ha donat descans Erazem Lorbek, ha tingut problemes per sobreposar-se a l'ambient del Pionir i ha estat castigat amb dues tècniques durant el partit.

Al Barça Regal li ha costat molt produir ofensivament a Belgrad, on ha arribat a perdre per onze punts després de passar-se més de cinc minuts sense anotar i encaixar un parcial de 12-0 (24-13). L'equip blaugrana ha arribat al descans amb tan sols 25 punts anotats (30-25).

Més de 22 minuts ha trigat el Barça Regal en anotar el seu primer triple en un partit d'un gran volum tàctic. L'equip blaugrana ha arribat a posar-se per davant al marcador a l'inici del tercer període, però l'enfrontament no s'ha decidit fins als últims minuts. Amb empat a 58 el conjunt català ha disposat de l'última possessió, però Pete Mickeal ha fallat un triple i el partit s'ha resolt a la pròrroga.

Els punts de Mickeal, Wallace, Tomic, Navarro i Huertas han posat per davant el Barça Regal a la pròrroga i en l'última acció del Partizan un tap de Nate Jawai ha certificat la victòria de l'equip blaugrana, que es manté invicte a l'Eurolliga.