NBA
Esports Bàsquet 09/06/2014

Una exhibició de LeBron James empata les finals de la NBA (96-98)

L'aler lidera amb 35 punts i 10 rebots la victòria dels Miami Heat a la pista dels San Antonio Spurs

àlex Gozalbo
2 min
LeBron James / EFE

BarcelonaUna exhibició de LeBron James ha empatat les finals de la NBA (1-1). L'aler ha liderat amb 35 punts i 10 rebots la victòria dels Miami Heat a la pista dels San Antonio Spurs (96-98), que perden el factor pista. Chris Bosh, que ha aparegut en els atacs decisius, i Rashard Lewis, que s'ha reivindicat com una amenaça fiable, han estat els dos millors socis de l'estrella visitant.

Els Miami Heat han arribat als últims segons amb una renda de cinc punts. Un triple de Manu Ginóbili sobre la botzina ha deixat el marcador final en 96-98.

Gregg Popovich ha tret profit de la barreja exterior de Tony Parker amb Patty Mills, però el seu equip ha anat de més a menys en un duel en què Tim Duncan ha sumat 18 punts i 15 rebots. El partit s'ha disputat sense incidències i, a diferència de dijous, l'aire condicionat de l'AT&T de San Antonio ha funcionat amb normalitat.

Els San Antonio Spurs han començat el partit dominant el joc i obtenint una renda d'onze punts, però els Miami Heat han millorat la defensa i han rebaixat els percentatges d'encert del rival. LeBron James ha anotat 11 punts durant el segon període i el partit ha arribat empatat al descans (43-43).

La segona meitat ha estat molt igualada, però els Miami Heat han sabut jugar amb millor criteri uns últims atacs en què els jugadors dels San Antonio Spurs s'ha obsessionat amb la defensa de LeBron James, que ha sabut aparcar qualsevol egoisme i associar-se amb Chris Bosh. A més, l'aler ha sabut defensar bé Tony Parker en les accions clau.

La sèrie viatja ara a Miami, on es jugaran els dos pròxims partits. El tercer enfrontament es disputarà la nit de dimarts a dimecres (3 hores, Canal + 1 i Canal + Deportes).

stats