Lliga Femenina
Esports Bàsquet 10/01/2015

L'Spar Citylift Girona destrossa el Perfumerías Avenida i se situa líder en solitari (75-53)

La ratxa de 12 triomfs consecutius de l'equip de Salamanca ha acabat a Fontajau

àlex Gozalbo
1 min
Vanessa Gidden / RICARD ROVIRA / FCBQ

BarcelonaL'Spar Citylift Girona ha tombat aquest dissabte el Perfumerías Avenida (75-53) i s'ha situat com a líder en solitari de la Lliga femenina (13-1). La ratxa de 12 triomfs consecutius de l'equip de Salamanca ha acabat a Fontajau, on l'equip local ha fet una exhibició de joc col·lectiu. Sis jugadores del conjunt català han anotat 9 punts o més. Vita Kuktiene ha sumat 15 punts.

L'equip local ha aconseguit una renda de 18 punts durant el segon període (38-20), però l'entrada de Leonor Rodríguez ha fet reaccionar un Perfumerías Avenida que ha reduït l'avantatge català al descans (40-29). Noemí Jordana ha anotat 10 punts en els primers 20 minuts.

El Perfumerías Avenida no ha pogut mantenir el mateix nivell d'encert al començament del tercer període, quan l'equip entrenat per Ramon Jordana ha aconseguit la seva màxima renda (56-30). El conjunt d'Alberto Miranda tan sols ha anotat un punt en sis minuts. Ja amb la victòria decisiva, l'equip visitant ha aconseguit reduir la diferència local.

A més, el Cadí La Seu ha superat l'Universitario Ferrol (77-52).

stats