Lliga Endesa
Esports Bàsquet 21/05/2014

El Tuenti Móvil Estudiantes paga els plats trencats del Barça (51-77)

L'equip blaugrana, que aquest diumenge tancarà la temporada regular rebent el Cajasol, disputarà els quarts de final contra el Laboral Kutxa, el Cajasol o el CAI Saragossa

Esmaixada de Joey Dorsey / ALBERTO MARTÍN / EFE

BarcelonaEl Tuenti Móvil Estudiantes ha pagat els plats trencats del Barça de bàsquet (51-77), que divendres va patir una gran humiliació contra el Reial Madrid. L'equip blaugrana, que ha dominat els últims 25 minuts de partit, s'ha fet amb la victòria en la penúltima jornada de la Lliga Endesa. El conjunt català, que aquest diumenge tancarà la temporada regular rebent el Cajasol, disputarà els quarts de final de la Lliga Endesa contra el Laboral Kutxa, el Cajasol o el CAI Saragossa.

Maciej Lampe (13 punts) i Álex Abrines (15 punts) han destacat en un partit en què Marko Todorovic també ha sabut trobar el seu protagonisme.

El Barça ha arribat a perdre per 8 punts de diferència durant el segon període (22-14), però ha capgirat el marcador gràcies a un parcial de 4-18 (26-32). L'equip que entrena Xavi Pascual, que ha descartat Mario Hezonja i Erazem Lorbek, ha arribat al descans amb un avantatge de nou punts (30-39).

La renda visitant ha anat creixent en una segona meitat en què el Tuenti Móvil Estudiantes ha patit per seguir el ritme anotador del conjunt blaugrana, que s'ha mostrat contundent en defensa. El Barça ha acabat guanyant per 26 punts de diferència (51-77)

Danny Ferry i Mike Budenholzer, 'general manager' i entrenador dels Atlanta Hawks han presenciat el partit en directe. A més, el club local ha aprofitat el partit per recordar el subcampionat de la Lliga Endesa aconseguit fa 10 anys.