Lliga Endesa
Esports Bàsquet 06/10/2011

Pau Gasol: "No em caurien els anells per jugar a la Lliga Endesa"

L'estrella dels Lakers, que ha reconegut que té una assegurança que el cobreix en cas de lesió, s'ha entrenat aquest dijous amb el Barça Regal

àlex Gozalbo
1 min
Pau Gasol, al Palau Blaugrana.

BarcelonaPau Gasol ha explicat aquest dijous, minuts abans del seu primer entrenament al Palau Blaugrana, les seves sensacions: "És un dia especial, molt esperat i fora del comú. Estic disposat a gaudir del moment i a ajudar l'equip".

L'estrella dels Lakers, que s'entrenarà amb el seu germà Marc amb el Barça Regal mentre duri el tancament patronal de la NBA, té clar el seu objectiu: "La nostra intenció és aportar qualitat als entrenaments com si forméssim part de l'equip. Volem aportar competitivitat".

"No em caurien els anells per jugar a la Lliga Endesa, que és la millor d'Europa. Respecto a tots els companys que han decidit jugar a Europa o a la Xina, però nosaltres preferim esperar i entrenar-nos", ha assegurat Pau Gasol, que participarà en tots els entrenaments de la tarda i en la majoria del matí.

L'aler-pivot, que ha reconegut que té una assegurança que el cobreix en cas de lesió, no ha amagat "que seria dramàtic per a la imatge de la NBA que no hi hagués competició. Per a mi, seria decepcionant que no s'arribés a un acord". Això sí, Pau Gasol ha assegurat que una diferència de tan sols tres punts en el percentatge de l'acord final pot significar entre 600 i 700 milions de dòlars.

El darrer partit que Pau Gasol va jugar al Palau Blaugrana va ser el 18 de juny del 2001, quan el Barça va superar el Reial Madrid (80-77) en el segon partit de la final.

stats