EUROLLIGA
Esports Bàsquet 17/01/2013

El Besiktas, un rival assequible per a un Barça Regal sense Navarro

El Barça Regal juga aquest dijous al vespre (20.45 hores, Esport 3) a la pista del Besiktas amb la baixa de Navarro i el dubte de Pete Mickeal, que té molèsties al peroné

Martí Molina
1 min
Joan Carles Navarro estira amb Toni Caparrós

BarcelonaEl Barça Regal juga aquest dijous al vespre a la pista del Besiktas d'Istanbul (20.45 h, Esport3) amb el doble objectiu de sumar la primera victòria fora de casa al Top 16 de l'Eurolliga i recuperar la moral després de la derrota dolorosa de l'equip a la pista de l'Estudiantes.

Un desplaçament assequible, a priori, ja que els turcs encara no han guanyat cap dels tres partits que han disputat en aquesta segona fase de la competició –han encadenat tres derrotes–, i perquè a la primera fase –en què ja es van enfrontar– els de Xavi Pascual van guanyar amb comoditat. Tanmateix, el partit es complica per la baixa de Joan Carles Navarro, que encara no s'ha recuperat de les molèsties musculars i ahir no va viatjar amb l'equip.

La baixa de l'escorta de Sant Feliu de Llobregat ha estat una llosa en els últims partits del Barça Regal, ja que, a més de la derrota d'aquest cap de setmana a Madrid, també va caure contra el Khimki rus. Dos enfrontaments en què l'equip el va trobar a faltar, tant a l'hora de dirigir l'equip com en l'encert a cistella. Per cobrir la seva absència, Xavi Pascual va fer viatjar l'aler del filial Mario Hezonja.

"Els mals moments els hem de valorar basant-nos en la reacció, tots hem entonat el mea culpa després d'aquell partit, i ara és un bon moment per aconseguir una altra victòria fora de casa contra el Besiktas", explicava l'entrenador, Xavi Pascual, en la prèvia del partit.

A banda de Joan Carles Navarro, l'equip també té el dubte de Pete Mickeal, que malgrat viatjar amb l'expedició no va poder fer l'últim entrenament per un problema al peroné.

stats