Eurolliga
Esports Bàsquet 09/12/2010

El Fenerbahçe Ulker mesura l'ambició d'un Regal Barça amb molts problemes físics

La bona notícia és que té la classificació per al Top-16 garantida. La dolenta és que no es pot permetre errades per aspirar a la primera posició

àlex Gozalbo
2 min

BarcelonaEl Regal Barça afronta les tres últimes jornades de l'Eurolliga amb una bona notícia i una de dolenta. La bona és que té la classificació per al Top-16 garantida. La dolenta és que no es pot permetre errades per aspirar a la primera posició. Aquesta tarda visita el Fenerbahçe Ulker (19.15 hores, Canal 33) al sorollós Sinan Erdem. Després, encara haurà de jugar a la pista del Lietuvos Rytas i al Palau amb el Montepaschi Siena com a rival.

Les baixes de Gianluca Basile, Juan Carlos Navarro i Pete Mickeal (operat ahir) obligaran, una vegada més, Xavi Pascual a fer compartir minuts en pista a Víctor Sada, Ricky Rubio i Jaka Lakovic, així com a dona-li molt protagonisme a Joe Ingles. L'aler porta una mitjana de 27,2 minuts en els tres partits que ja ha jugat a l'Eurolliga.

El Fenerbahçe Ulker, que està entrenat per Neven Spahija, necessita la victòria per mantenir-se empatat al capdavant de la classificació amb el Montepaschi Siena, que anit va guanyar a la pista de la Cibona (66-82).

A diferència d'altres equips de l'Eurolliga, el Fenerbahçe Ulker té molt distribuïdes les seves fonts d'anotació. Les principals són Roko Ukic (15,0 punts), Tarence Kinsey (9,9) i Darjus Lavrinovic (8,9). L'estat físic de Marko Tomas, que ja va reaparéixer a la Lliga turca aquest cap de setmana, i la baixa de Gasper Vidmar seran els únics maldecaps locals.

El partit de la primera volta, jugat al Palau Blaugrana, va acabar amb victòria visitant (61-69). Els precedents entre els dos equips parlen d’un balanç de quatre victòries del Fenerbahçe per 16 del Regal Barça. A més, les últimes dues visites van acabar amb triomf visitant.

Dos jugadors del filial completen avui l'equip del Regal Barça; Àngel Aparicio i Iván García. A més, el directiu responsable de la secció de bàsquet, Joan Bladé, i el directiu de l’àrea social, Eduard Coll, han acompanyat l'expedició.

stats