Bàsquet - Eurolliga

El pivot madrileny que vol aprendre català canvia l'estat d'ànim del Palau

Willy Hernangómez lidera la victòria del Barça amb 18 punts en 16 minuts

1 min
Willy Hernangomez taponant un llançament d'Ante Zizic

BarcelonaDesprés d'uns dies de dubtes, el Barça s'ha estrenat a l'Eurolliga amb una victòria contra l'Anadolu Efes (91-74). L'equip blaugrana ha oblidat un inici de temporada convuls per contradir els pronòstics i començar la competició europea amb bon peu a casa. Willy Hernangómez, que ha sumat 18 punts en tan sols 16 minuts, ha silenciat les crítiques.

El pivot madrileny, a qui la seva parella, la jugadora de pàdel Nicole Travieso, ensenya català, s'ha espolsat les crítiques que havia rebut durant els últims dies. "Estic molt content i orgullós de l'equip. Hem lluitat durant els 40 minuts. Estem treballant molt dur. Som un equip molt nou, però les expectatives són molt altes", ha dit el jugador. Hernangómez ha forçat sis faltes personals. "Li vull donar les gràcies al Barça per haver-me donat l'oportunitat de tornar a l'Eurolliga. Si puc ajudar l'equip a guanyar, estic més que feliç", ha afegit.

Willy utilitza habitualment els integrants del cos tècnic i els treballadors del club que parlen català per practicar l'idioma. Darío Brizuela també hi demostra gran interès.

Nico Laprovittola superant Erkan Yilmaz al Palau Blaugrana

"Estic molt content pel Willy, que té una felicitat que encomana a tothom. Era important per a ell fer un partit com el d'avui", ha analitzat Roger Grimau, que ha tret petroli de les situacions de continuació curta dels jugadors interiors.

Jan Vesely (16 punts) i Nico Laprovittola (13 punts i 8 assistències) també han fet una bona feina. Grimau ha descartat Oriol Paulí i Michael Caicedo.

stats