El fiscal demana mig any de presó per als seguidors del Fiatc Joventut que van exculpar Àlex Molina

La sol·licitud de condemna és per un delicte de fals testimoni

El fiscal ha demanat pena de sis mesos de presó i nou mesos multa a raó de vuit euros al dia (2.160 euros) contra tres dels cinc joves que van declarar exculpant Àlex Molina,  l'aficionat del Fiatc Joventut que va ser detingut a Saragossa després d'exhibir una estelada. La sol·licitud de condemna per a Pau Martínez, Adrià Llagostera i Nil Camps és per un delicte de fals testimoni.

L'ARA ha tingut accés a la interlocutòria d’obertura de judici oral i a l’escrit d’acusació del Ministeri Fiscal. "Els tres acusats van manifestar a la vista oral, faltant a la veritat, que Àlex Molina no va insultar, no va donar cops de peu i no va oposar resistència als agents de l'autoritat en el partit de bàsquet celebrat eñ passat 5 d'octubre del 2014 al pavelló Príncep Felip de Saragossa", diu el text.

La subdelegació del govern espanyol a Saragossa va comunicar a Àlex Molina el passat mes d'abril que el seu cas quedava arxivat. La Comissió Antiviolència del Consell Superior de l'Esport havia demanat que s'imposés una multa de 4.000 euros i un any de sanció sense poder entrar a cap recinte esportiu.