LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 14/02/2015

Gran Canària, el lloc escollit pel Morabanc per acabar amb la seva mala ratxa

L'equip de Joan Peñarroya encadena set derrotes consecutives (13:00 hores)

Efe
2 min
Víctor Sada, base del MoraBanc Andorra / ACB PHOTO

Andorra la VellaEl MoraBanc Andorra visita aquest diumenge (13:00 hores) la pista de l'Herbalife Gran Canària en un nou intent de reaccionar a un moment delicat de la temporada, en el qual frega la zona de descens amb el mateix balanç que el penúltim classificat, el Sevilla.

L'equip que dirigeix Joan Peñarroya encadena set derrotes consecutives, l'última de les quals, a casa contra el Gipuzkoa, va ser especialment dolorosa. El tècnic podrà comptar amb tots els seus efectius i tindrà més rodats els dos últims fitxatges, l'ala-pivot serbi Bogdanovic i l'aler macedoni Stojanovski.

"L'equip ha treballat bé, hem anat a més durant la setmana. Tenim clar quines coses hem de millorar. Al marge de parlar hem intentat treballar sobre aspectes del nostre joc en els quals hem d'estar més sòlids i altres en els que hem d'estar més tranquils", adverteix Peñarroya sobre la labor per trobar una reacció.

L'Andorra va vèncer els canaris a la primera volta (91-86) però el seu tècnic no espera un partit igual: "Hem de prescindir del que fa o no el rival, de si té o no encert i fer bé les nostres coses", diu. Destaca que la del Gran Canària és una pista complicada, que el rival serà amfitrió de la Copa en menys de dues setmanes i que voldrà entrar amb una victòria després de l'àmplia derrota de l'última jornada a la pista del Laboral Kutxa (109-70).

"És un equip amb molt talent. A través de la seva defensa provoca errors del seu adversari i jugant a camp obert té molt perill", analitza el tècnic del MoraBanc Andorra sobre el seu adversari, que marxa vuitè a la lliga i està en vuitens de finals de l'Eurocup. El precedent entre els dos equips en camp canari és de l'any 1995 amb triomf local per 92-89.

stats