Publicitat
Publicitat

Lliga Endesa

"Però això què és?": l'homenatge sorpresa del món del bàsquet a Eduardo Portela

L'actual president honorífic de l'ACB és el protagonista d'un llibre que recull articles de més de 50 personalitats

"La meva dona m'ha prohibit utilitzar el telèfon els dies 24, 25 i 26 de desembre, així que he començat a felicitar-vos a alguns de vosaltres aquests dies". Emocionat i sorprès, Eduardo Portela ha començat amb una anècdota el discurs d'agraïment que ha pronunciat durant el seu homenatge sorpresa. "Però això què és?", ha exclamat quan ha vist com el món del bàsquet s'ha reunit aquest dimarts al Col·legi de Periodistes per reconèixer la seva tasca. L'actual president honorífic de l'ACB pensava que anava a un acte en què participava la seva neboda.

"Aquest homenatge l'haurien d'haver fet altres, però el fem nosaltres", ha dit Jaume Rius, editor del llibre que ha servit com a excusa per recordar la figura d'Eduardo Portela. "És un dels grans dirigents que ha tingut aquest país", ha recordat Francisco Roca, president executiu de l'ACB.

L'acte ha reunit a Barcelona exentrenadors com Ranko Zeravica i exjugadors com Epi, Nacho Solozábal o Jordi Villacampa, entre d'altres. El llibre recull articles en català, castellà i anglès de més de 50 personalitats del món del bàsquet. No hi falta el text de David Stern, excomissionat a la NBA.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT