Lliga ACB
Esports Bàsquet 13/08/2011

Josh Asselin torna a l'Assignia Manresa

El pivot dominicà, amb passaport comunitari, torna a Manresa tres temporades després i es retrobarà amb Ponsarnau, Montañez i Javi Rodríguez

Redacció
1 min

ManresaJosh Asselin va arribar a Manresa la temporada 2006-07 quan l'equip es trobava a LEB Or i va ser un jugador clau per aconseguir l'ascens a l'ACB. Tant en el seu primer any com en els dos següents que va jugar a la millor lliga d'Europa, va deixar constància de la seva capacitat anotadora (15 punts per partit) i rebotejadora (5 rebots per partit).

En els seus 3 anys a la capital del Bages va demostrar que també té una bona capacitat d'intimidació, ja que sempre va rondar els 2 taps per partit, i per damunt de tot va destacar la bona sintonia que va tenir a pista amb qui ara tornarà a ser company seu d'equip, el base Javi Rodríguez.

Després de Manresa, Asselin va jugar al Cajasol, al BC Donetsk i el Múrcia en una sola temporada, sense trobar continuïtat en cap dels tres equips. La darrera temporada l'ha disputat a l'Asefa Estudiantes, on ha acabat amb unes mitjanes de 7,5 punts i 4,1 rebots.

Segons Jaume Ponsarnau, "Asselin ens ajudarà a que els nous adquireixin els valors necessaris del nostre club. També fitxem un molt bon jugador que ens ajuda satisfactòriament a completar l'equip i que ve amb ganes de demostrar la qualitat que té".

Tal i com ha quedat confeccionada la plantilla, el club ha decidit que el quart pivot sigui Pierre Oriola. El targarí, de 2,06 metres i 19 anys, és un jugador que coneix la casa, aquesta temporada ja ha disputat 106 minuts a l'ACB i serà el quart jugador format localment, juntament amb Javi Rodríguez, Álex Hernández i Román Montañez.

stats