NBA
Esports Bàsquet 13/11/2011

Els jugadors de la NBA voten aquest dilluns si accepten l'oferta dels propietaris

Els esportistes dubten entre començar la temporada el 15 de desembre i reduir-la a 72 partits o dissoldre el sindicat i emprendre accions legals contra la NBA

àlex Gozalbo
1 min
LeBron James, a Londres.

BarcelonaEls jugadors de la NBA es reuniran aquest dilluns (15 hores) per decidir si accepten l'última oferta dels propietaris, que aposten per començar la temporada el 15 de desembre i reduir-la a 72 partits, o en canvi imiten el camí recorregut pels seus companys de la Lliga de futbol americà (NFL), dissolen el sindicat i emprenen accions legals contra la NBA utilitzant les lleis antimonopoli.

David Stern, comissionat de la NBA, amenaça amb que, si els jugadors no accepten l'oferta actual, la propera proposta serà pitjor. Els propietaris ofereixen ara un repartiment dels ingressos (el 'Basketball Related Income',- o BRI) proper al 50%.

El conveni que totes dues parts acceptin tindrà una durada de sis temporades i és per això que molts jugadors no volen acceptar la rebaixa. USA Today ha publicat un pdf USA Today amb la darrera proposta de la NBA als jugadors.

Segons Hoops HypeHoops Hype, a més, la destinació favorita de Kevin Durant per jugar a Europa durant el tancament patronal era Barcelona.

stats