LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 17/11/2012

El Fuenlabrada, que ha canviat d'entrenador, s'enfronta a un Barça Regal molt millorat

El català Trifón Poch ha substituït Fisac, cessat després del mal inici del conjunt madrileny (1-6). Els blaugranes volen seguir guanyant i evidenciar la seva millora en el joc (12.30h, Esport3)

Efe
1 min
Víctor Sada, base del Barça Regal

MadridEl Mad-Croc Fuenlabrada afronta el partit contra el Barça Regal (12.30h, Esport3) amb la intenció que el nou entrenador, Trifón Poch, serveixi de revulsiu a l'equip perquè recuperi sensacions, confiança i torni a ser fort en defensa, un dels punts febles de l'equip.

La setmana ha estat convulsa en el si de l'equip madrileny, i per tant no ha estat la millor manera de preparar una trobada de vital importància per a l'equip per la incòmoda situació en què es troba. El nou tècnic pretén reforçar la defensa, fer un joc ràpid tenint en compte les característiques de l'equip, i donarà una gran importància al tir exterior.

"Cal millorar en defensa des de ja. Som un planter jove i molt capacitat físicament, i això s'ha de veure amb una bona defensa, corrent quan puguem, però també amb un atac que parteixi d'una bona lectura per treure avantatges de les nostres virtuts. És un procés que requereix temps, però ja li estem posant ganes, treball i responsabilitat", ha comentat Trifón.

A més d'aspectes tàctics, Poch també fa referència a la nova motivació que està inculcant al vestidor: "Hem de creure més en nosaltres, hem de recuperar l'esperit de sempre del 'Fuenla', més encara jugant a casa. Necessitem tornar a ser nosaltres mateixos i aconseguir victòries. Tot i que el rival sigui el FC Barcelona, l'ambició és guanyar", va comentar.

El Barça Regal, per la seva banda, podrà comptar amb tots els jugadors, a excpeció de Sarunas Jasikevicius, descartat per Xavi Pascual a la Lliga Endesa.

stats