LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 01/02/2015

El MoraBanc Andorra cau a Bilbao després d'un darrer quart horrorós (84-72)

Colom ha liderat la remuntada del conjunt basc, que ha tancat el partit amb un parcial de 28-11

Quino Colom defensa l'atac de Víctor Sada, en el Bilbao Basket - MoraBanc Andorra / LUIS TEJIDO / EFE

BilbaoUn esplèndid Quino Colom ha liderat la remuntada del Bilbao Basket a Miribilla contra un MoraBanc Andorra que ha dominat el partit durant molts minuts però que ha cedit en un pletòric últim quart del conjunt de Sito Alonso, que al final han vençut fins amb comoditat al marcador (84-72).

Davant l'equip de la seva terra, Colom (11 punts, 5 rebots, 7 assistències i 24 de valoració) ha repetit un d'aquests brillants partits que l'estan convertint en un dels millors bases de la Lliga Endesa. Al costat del andorrà, han destacat en el catorzè triomf del curs de 'els homes de negre' el seu habitual escuder Marko Todorovic (12, 8 i 21), el capità Alex Mumbrú (20), el recuperat Dairis Bertans (16) i el poderós Latavious Williams (12 i 14).

Tots ells han estat cabdals en el 28-11 que ha deixat en no-res el gran treball anterior d'un Andorra amb el qual ha tornat a l'ACB en molt bona forma Luka Bogdanovic (20 i 22) i en el qual fins aleshores (56- 61, minut 30) estaven completant un enfrontament molt meritori a nivell col·lectiu.

Fitxa tècnica:

Bilbao Basket (24+19+13+28): Colom (11), Bertans (16), Mumbrú (20), Mendia y Marko Todorovic (12) -cinc inicial-; Raül López (3), Borg (2), Dejan Todorovic (2), Andjusic, Wragge (6) i Williams (12).

MoraBanc Andorra (22+26+13+11): Sada (4), Navarro (13), Betinho Gómes (9), Luka Bogdanovic (20) y Bogris (7) -cinc inicial-; Schreiner (3), Blanch, Green (11) i Jawai (5).

Parcials: 24-22, 43-48 (descanso); 56-61 i 84-72 (final).

Àrbitres: Pérez Pizarro, Sánchez Monserrat i Planells. Sense eliminats.

Pavelló: Bilbao Arena de Miribilla, 8.917 espectadors.