BÀSQUET - LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 29/11/2014

El MoraBanc Andorra vol recuperar, a casa contra el València, el terreny perdut a domicili

Els de Joan Peñarroya esperen poder passar full després de la derrota de la setmana passada a Tenerife (19 h)

Efe
2 min
Betinho Gomes intenta la cistella davant l'oposició de Luke Sikma, durant l'Iberostar Tenerife - MoraBanc Andorra / CRISTÓBAL GARCÍA / EFE

Andorra la VellaEl MoraBanc Andorra s'enfronta aquest diumenge al València Basket (19 hores), amb l'objectiu de deixar enrere les males sensacions de la setmana passada a Tenerife i recuperar, a casa, el terreny perdut a domicili. Els andorrans van encaixar la derrota més àmplia de la temporada, amb una diferència propera als trenta punts (83-56), i volen tornar a la seva millor versió per intentar equilibrar un balanç que ara és de tres victòries i cinc derrotes.

La calor del Poliesportiu Municipal d'Andorra, on l'equip ha guanyat de manera molt ajustada tres dels quatre partits que ha disputat, és l'arma que els de Joan Peñarroya volen explotar davant un València que s'ha retrobat amb el triomf a l'Eurolliga i que a la Lliga Endesa suma les mateixes victòries que derrotes: quatre.

Peñarroya ha alertat que el seu equip ha de treballar aspectes com el rebot si desitja superar el conjunt 'taronja': "L'altre dia el rebot va ser un problema. Hem de ser nosaltres, superar els mals moments i fer-los més curts".

Del València l'entrenador del conjunt andorrà ha apuntat que la seva classificació no reflecteix el potencial que té. "Podrien haver guanyat els partits que han perdut, però s'han enfrontat a rivals de gran entitat", com Barça, Reial Madrid i Unicaja. "És un equip molt físic", ha destacat també Peñarroya, que ha insistit en la necessitat de no perdre pilotes, "una situació que ells penalitzen molt".

L'Andorra, que en els pròxims tres mesos no podrà comptar amb el lesionat Víctor Sada, compta amb dos jugadors que han estat a les files del València: Carles Bivià, relleu de Sada, i l'escorta David Navarro. Els precedents entre els dos equips a l'ACB es remunten a la dècada de 1990, amb una victòria per a cada bàndol.

stats