NBA
Esports Bàsquet 21/05/2015

Els Cavaliers de Lebron James s'avancen a la final de l'Est contra els Hawks (89-97)

Els de Cleveland recuperen el factor pista gràcies a una gran actuació de la seva estrella i de JR Smith

A.l.
Lebron James esmaixa la cistella dels Hawks / ERIK S. LESSER / EFE

BarcelonaEls Cleveland Cavaliers han superat 89 a 97 els Hawks al Philips Arena d'Atlanta i recuperen el factor pista a la final de la conferència Est de la NBA. Lebron James i JR Smith han conduït el seu equip a la victòria, amb 31 punts i 28, respectivament. El partit s'ha mantingut equilibrat fins a l'últim quart, quan els visitants han obert una escletxa al marcador de 15 punts impossible de recuperar pels Hawks. Els locals han intentat la remuntada i s'han arribat a situar a quatre punts a l'últim minut del partit, però una esmaixada de Lebron ha evitat qualsevol intent de capgirar l'electrònic. James, que ha aportat 8 rebots i 6 assistències, ha tingut un percentatge baix de tir, 12 de 26, mentre la clau ha estat Smith des del perímetre. Sortint des de la banqueta, ha acabat el partit amb 8 de 12 en triples, algun d'ells dificilíssim d'executar.

El base Jeff Teague ha estat el millor dels Hawks, amb 27 punts, ben secundat en el joc interior per Al Horford. Els d'Atlanta, a més, han perdut per lesió DeMarre Carroll, lesionat en un contraatac quan es jugaven els últims cinc minuts del duel entre els dos millors equips de la conferència Est.