NBA
Esports Bàsquet 31/12/2014

Cara per a Marc contra els Spurs, creu per a Pau contra els Nets

Els Grizzlies guanyen els de San Antonio (95-87) mentre els Bulls perden contra el conjunt de Brooklyn (82-96)

Efe
2 min

San AntonioUn cop més la figura del pivot Marc Gasol es va créixer davant l'equip malefici de la Conferència Oest per als Grizzlies de Memphis, els Spurs de San Antonio, i la seva aportació ha fet possible una segona victòria consecutiva davant els actuals campions de lliga.

És cert que els Spurs segueixen amb baixes importants, però els Grizzlies aquesta temporada amb Gasol, en el seu millor moment des que va arribar a l'NBA, han tornat a demostrar que van de debò i que si mantenen el nivell de joc actual poden aspirar a tot després de guanyar 95-87.

Aquesta vegada no ha estat necessari que s'haguessin de disputar tres pròrrogues com va passar en el partit anterior entre els dos equips que van jugar a San Antonio, els Grizzlies amb l'aportació de Gasol que ha aconseguit 17 punts, sempre han estat per davant en el marcador. Gasol, en la seva línia de jugador més complet de l'equip, també ha estat dominant tant dins com fora de la pintura en els 37 minuts que ha disputat, el que més l'equip.

El jugador de Sant Boi ha anotat 6 de 12 tirs de camp i 5 de 7 des de la línia de personal, ha capturat 9 rebots, inclosos 8 defensius, i ha guanyat el duel individual als homes alts dels Spurs, a més de repartir 5 assistències.

No ha pogut fer el mateix el seu germà, Pau, que ha vist com de nou els Bulls de Chicago han ensopegat de locals al United Center, on han perdut amb claredat per 82-96 davant els Nets de Brooklyn. El germà gran dels Gasol, com la resta dels jugadors dels Bulls, ha estat poc inspirat en el joc ofensiu i aquí s'han acabat les possibilitats d'aconseguir la victòria.

Gasol ha arribat als 10 punts, però ha fallat 8 dels 12 tirs que ha intentat de camp, inclòs un intent de triple. El jugador de Sant Boi ha complert en la tasca dins de la pintura en capturar 7 rebots, inclosos 6 defensius, ha donat 7 assistències -líder de l'equip en aquesta faceta del joc-i ha posat dos taps.

stats