NBA
Esports Bàsquet 15/01/2015

Els Grizzlies segueixen intractables a Brooklyn (92-103)

Els Bulls de Pau Gasol perden contra els Wizards (99-105)

A.l.
2 min
Marc Gasol esmaixa per sobre de Cory Jefferson / AL BELLO / GETTY IMAGES

BarcelonaEls Grizzlies han recuperat el lideratge de la seva Divisió amb la victòria al Barclays Center de Brooklyn, 92 a 103 contra els Nets. Marc Gasol ha liderat el seu equip des de la pintura amb 18 punts i 8 rebots, i ha ofert una de les millors jugades de la nit a la NBA, amb una assistència per l'esquena, sense mirar, a Tony Allen. Zach Randolph, amb 20 punts i 14 rebots, ha imposat el seu físic i ha fet una parella letal amb el pivot de Sant Boi. Courtney Lee, amb 18 punts i un 3 de 4 des de la línia de triples, ha estat el referent lluny de l'ampolla. Els de Memphis han tingut un mal percentatge de triples, amb un 3 de 17, i només Lee ha pogut encistellar des de la llarga distància.

Amb la victòria contra els Nets, els Grizzlies són el quart millor equip de la NBA (27 victòries i 11 derrotes), per darrere d'Atlanta, Portland i Golden State, millor equip de la competició amb només 5 partits perduts.

Si Marc Gasol ha estat la cara, Pau Gasol no ha tingut la mateixa sort i els Chicago Bulls han perdut al United Center contra els Washington Wizards, 99 a 105. El pivot català ha aportat 13 punts i 8 rebots per a un equip que ha acusat molt la baixa de Joakim Noah, que s'ha torçat el turmell al segon quart i els de Chicago han vist com al tercer període els Wizards s'han posat per davant i han comandat el partit, sobretot, gràcies a l'aportació de Paul Pierce (22 punts) i John Wall (21 punts). Els d'Illinois han perdut tot i un 13 de 27 en triples, gairebé un 50%. En aquesta faceta ha destacat el base Derrick Rose, amb un 6 de 9 (32 punts) i un triple des del mig del camp al final del primer quart.

stats