NBA
Esports Bàsquet 28/04/2015

Chicago i Memphis perden i els Gasol encara no són semifinalistes

Tot i dominar les seves respectives eliminatòries –Chicago (3-2) i Memphis (3-1)–, els equips dels germans Gasol no sentencien la classificació per a les semifinals de conferència

Marc Gasol en una acció davant de López

BarcelonaEls Grizzlies de Marc Gasol no s'han pogut classificar per la via ràpida per a les semifinals de conferència. Aquest dimarts a la matinada han perdut el quart enfrontament davant de Portland (99-92) i s'haurà de disputar un cinquè partit. De totes maneres, Memphis domina clarament la sèrie (3-1) i podria rematar la feina en el següent matx. Els Bulls del seu germà gran tampoc han aconseguit la classificació per a les semifinals de conferència. Els Hawks han col·locat el 3-2, després de vèncer 88-94 aquest dimarts a la matinada a l'equip de Chicago.

En un partit on Marc Gasol no ha brillat com acostuma, els Grizzlies han imposat una gran defensa col·lectiva durant gran part de l'enfrontament, que han arribat a dominar per 10 punts d'avantatge. De totes maneres, la intensitat de Memphis ha baixat ostensiblement en l'últim quart.

Portland no ha desaprofitat la situació i ha sabut remuntar el partit per mantenir-se en vida en l'eliminatòria. El base dels Blazzers Damian Lillard ha estat la peça clau del seu equip, anotant 32 punts que han fet estèril la bona defensa de Memphis durant els tres primers quarts.

Pau Gasol, per la seva banda, ha vist com els Bucks es col·loquen a només una victòria de l'empat en l'eliminatòria (3-2), després de superar àmpliament Chicago durant tot l'encontre. El base Carter-Williams s'ha reivindicat com el lider dels Bucks amb una gran actuació que ha permès la victòria del seu equip, amb 22 punts i vuit assistències.