Eurolliga

Xavi Pascual: "Contra el Turow Zgorzelec tenim molt a perdre i poc a guanyar"

L'entrenador del Barça vol evitar aquest divendres (20.45 hores, Esport3 i Canal + Deportes) el malson que la temporada passada va viure contra el Nanterre

Tercera jornada de l'Eurolliga, rival desconegut i nit de Halloween. El Barça de bàsquet vol evitar aquest divendres (20.45 hores, Esport3 i Canal + Deportes) contra el PGE Turow Zgorzelec el malson que va viure la temporada passada contra el Nanterre.

"El partit té uns certs paral·lelismes amb el del Nanterre de la temporada passada: tornem a jugar la vigília de Tots Sants, és la tercera jornada i és un rival que els nostres jugadors coneixen poc. Necessitaran un esforç extra i espero que el resultat sigui diferent. És un partit en què tenim molt a perdre i poc a guanyar", ha reconegut Xavi Pascual.

"És un partit transcendent per a nosaltres. És una jornada difícil contra un rival que ve de dues derrotes", ha assegurat l'entrenador culer.

El tècnic del Barça està satisfet amb la feina dels seus jugadors. "L'equip ha evolucionat bé i a Milà vam fer el millor partit de la temporada", ha presumit Xavi Pascual. "Joan Carles Navarro està evolucionant correctament i ja s'està entrenant amb el grup. Està a la recta final de la seva recuperació, però no sé si aquest divendres el farem jugar. Si està disponible, no tindrà un gran protagonisme", ha avançat el tècnic.