Lliga Endesa
Esports Bàsquet 20/10/2012

L'Assignia Manresa busca estrenar-se contra el Blancos de Rueda Valladolid

Després de començar la temporada amb tres derrotes, l'equip que entrena Jaume Ponsarnau vol sumar aquest diumenge (19 hores) el primer triomf al Nou Congost

àlex Gozalbo
1 min
Javi Rodríguez

BarcelonaDesprés de començar la temporada amb tres derrotes a la Lliga Endesa, l'Assignia Manresa rep aquest diumenge (19 hores) el Blancos de Rueda Valladolid al Nou Congost. El pivot Rasmus Larsen és dubte per unes molèsties a l'espatlla.

"El Blancos de Rueda Valladolid és un equip que també està en construcció. Basen el seu joc en buscar la gran qualitat que tenen i a partir d'aquí saben aprofitar molt bé els espais que generen", explica Jaume Ponsarnau. El rival és un dels equips que millor controla el rebot de tota la competició.

L'Assignia Manresa busca el primer triomf de la temporada. "Som capaços de tenir qualitat ofensiva i defensiva, tot i que ho hem demostrat menys. Ara es tracta de saber-ho conjurar tot per trobar una manera de ser. Ja hem donat pinzellades de com volem ser, però no ho hem demostrat. Encara no estem en el nostre moment àlgid, però això també és positiu perquè tenim molt marge de millora", explica el tècnic.

Per a dos jugadors del Blancos de Rueda Valladolid el partit serà especial ja que Jordi Grau va jugar quatre temporades a Manresa i David Navarro va debutar a la Lliga Endesa quan defensava els interessos del club del Bages.

El club va presentar dijous els actes per celebrar el seu 40è aniversari a l'elit del bàsquet.

stats