Lliga Endesa
Esports Bàsquet 30/11/2013

El Barça busca altres maneres de guanyar contra el CAI Saragossa

Xavi Pascual adverteix que l'equip blaugrana no podrà competir aquest diumenge (12.15 hores) amb el mateix nivell físic que dijous

àlex Gozalbo
1 min
Xavi Pascual

BarcelonaDesprés d'exhibir-se el passat divendres contra el Fenerbahçe Ülker, el Barça rep aquest diumenge (12.15 hores, Esport3) el CAI Saragossa. Xavi Pascual no vol excuses, però admet que l'equip haurà de buscar altres maneres de guanyar. "Tornar a jugar en 36 hores després d'un partit amb una càrrega física tan gran és difícil. L'equip no podrà competir al mateix nivell físic que divendres i haurà de buscar altres coses per poder guanyar", assegura.

"El triomf contra un gran equip com és Fenerbahçe et dóna més tranquil·litat i confiança, però també vam fer un gran partit contra el Partizan a Belgrad i després vam fallar contra l’Obradoiro. Per això el partit de demà ens ha de servir per demostrar-nos que podem jugar dos partits a la setmana amb el mateix nivell de concentració", assegura Marko Todorovic. "És dur per a nosaltres tenir tant poc marge de temps entre partit i partit, però hem de ser capaços de preparar-nos, tant nosaltres com els tècnics, ja que només tenim 36 hores de marge", opina Mario Hezonja.

Xavi Pascual haurà de decidir si fa debutar Erazem Lorbek, que ja es troba totalment recuperat. Brad Oleson, per la seva banda, s'incorporarà la pròxima setmana als entrenaments.

stats