Eurolliga
Esports Bàsquet 18/10/2012

El Barça Regal no es refia d'un Lietuvos Rytas que va estar a punt de superar el CSKA de Moscou

L'equip blaugrana juga aquest dijous (18.30 hores, Esport3) el segon partit de la primera fase de l'Eurolliga

D. R. J.
1 min
Ante Tomic, pivot del Barça Regal

BarcelonaEl Barça Regal juga aquest dijous (18.30 hores, Esport3) el segon partit de la primera fase de l'Eurolliga en un lloc especial per a Sarunas Jasikevicius, un jugadador que va debutar com a professional al Lietuvos Rytas.

La setmana passada el Lietuvos va estar a punt d'emportar-se un triomf de Moscou contra el CSKA. Només les males decisions en atac i unes dubtoses decisions arbitrals el van privar de guanyar. La bona imatge, però, no va salvar el cap d'Aleksandr Dzikic, que va pagar les derrotes a la lliga domèstica. El seu substitut ha estat Darius Maskoliunas.

El Lietuvos té un grup de 10 jugadors amb potencial ofensiu que poden explotar quan el Barça Regal menys s'ho espera. Compta amb bons canoners com Janis Blums i Renaldas Seibutis, exjugadors del Bilbao Basket, i també amb alers solvents i experimentats com Arturas Jomantas. Cal no perdre de vista, a més, l'atrevit base Nedovic, que als seus 21 anys va demostrar un gran potencial contra el CSKA jugant-se les pilotes decisives.

En el joc interior el Lietuvos també té varietat. Des de jugadors que poden jugar de fora cap a dins, com el lituà Katelynas i el búlgar Ivanov, fins a interiors purs com el macedoni Samardziski i el serbi Leon Radosevic, que va molt bé al rebot ofensiu. Això sí, el Barça Regal és molt superior en l'aspecte físic i en el tècnic pel que fa al joc sota l'anella.

stats