Lliga Endesa
Esports Bàsquet 13/03/2015

La Bruixa d'Or Manresa es posa nostàlgica per rebre el Gipuzkoa Basket

El club posa a la venda samarretes històriques i Pedro Martínez confessa que aquest dissabte (21.15 hores, Esport3) aplaudirà, com un aficionat més, Jaume Ponsarnau al Nou Congost

àlex Gozalbo
1 min
Les samarretes especials / LA BRUIXA D'OR MANRESA

BarcelonaCoincident amb el partit d'aquest dissabte (21.15 hores, Esport3) contra el Gipuzkoa Basket, La Bruixa d'Or Manresa ha posata la venda una edició amb oferta limitada de samarretes de la dècada dels anys 80 i 90. Els aficionats tindran l'oportunitat de recordar George Gervin, Jordi Singla o el desaparegut Pep Pujolràs. El preu és de 35 euros.

Pedro Martínez haurà de fer front al Gipuzkoa Basket amb els dubtes de Roger Grimau, que arrossega problemes a l'esquena, i Marius Grigonis, que ha recaigut de la lesió que es va fer al turmell. "Tots els partits són difícils. El Gipuzkoa Basket és un equip seriós, que fa moltes coses perquè no et trobis a gust. Necessitem que l’equip tibi de l’afició", ha dit el tècnic, que té clar quina rebuda és mereix l'entrenador rival: "Jo, com un aficionat més del Bàsquet Manresa, aplaudiré Jaume Ponsarnau, una persona molt important en la història del club".

Jaume Ponsarnau, entrenador del Gipuzkoa Basket, tornarà aquest dissabte a Manresa. "És un partit especial perquè vull que sigui especial. Torno a Manresa, on he estat moltes temporades, on he estat professional i on he tingut els meus fills. De la manera que jo entenc aquesta professió, tornar a Manresa serà especial. Espero que en un futur llunyà també sigui especial tornar a Sant Sebastià", ha dit el tècnic català.

stats