LLiga Endesa
Esports Bàsquet 20/06/2014

El Reial Madrid de bàsquet apuja el to de les crítiques a l'arbitratge

Pablo Laso carrega contra Antonio Conde i intenta condicionar l'arbitratge del segon partit de la final de la Lliga Endesa

àlex Gozalbo
1 min
Pablo Laso, entrenador del Reial Madrid / REIAL MADRID

BarcelonaUnes hores després de caure derrotat contra el Barça, Pablo Laso ha canviat el seu discurs i ha intentat condicionar l'arbitratge del segon partit de la final de la Lliga Endesa. "Em fa més mal l'arbitratge que el peu. No em fa mal tant el peu, estic lesionat però no és una lesió tan dolorosa. L'arbitratge sí. Em coneixeu i no parlo mai de l'arbitratge sense haver vist el partit i hi ha situacions que ja em cansen", ha dit el tècnic, que dijous va patir una lesió al tendó d'Aquil·les.

Pablo Laso ha criticat la designació d'Antonio Conde. "El mateix àrbitre ha dirigit nou vegades el Barça", ha dit. "És una mica frustrant i no és cap excusa", ha afegit l'entrenador, que considera que l'arbitratge de Conde, Pérez Pérez i Jiménez va desgastar el seu equip.

"El tracte ha de ser millor. No pot ser que nosaltres no puguem ni parlar amb els àrbitres, demanar declaracions", ha dit Sergio Rodríguez.

Els àrbitres del segon partit de la final de la Lliga Endesa, que es disputarà aquest dissabte (22 hores, TV3 i La 1) seran Daniel Hierrezuelo, Juan C. García González i Carlos Peruga.

stats