Esports Bàsquet 10/04/2015

L'Spar Citylift Girona jugarà la final de la Lliga femenina de bàsquet

Perfumerías Avenida i Cadí la Seu es jugaran aquest dissabte l'altra plaça

CB Conquero i Spar Girona / CBCONQUERO

BarcelonaL'Spar Citylift Girona s'ha classificat aquest dijous per a la final de la Lliga Femenina de bàsquet, després de tornar a derrotar, en el segon partit de les semifinals, al Conquero Huelva Wagen (49-66). Les gironines, que ja van guanyar diumenge a la seva pista a les Huelva per 56-52, s'han mostrat novament superiors al seu rival i han pres distància des del principi amb un 9-18 en el primer quart que encarrilava l'eliminatòria. Les jugadores locals han millorat en defensa en el segon acte,

que han dominat per 12-11, encara que la seva baixa anotació després del descans, amb tan sols vuit punts en el tercer quart, ha deixat el partit vist per sentència i ha donat la classificació a l'equip català per a la final.

La nigeriana del Girona Ify Ibekwe, amb 22 punts, 10 rebots i 26 de valoració, ha estat la millor jugadora del partit, mentre que la seva companya Vanessa Gidden ha aportat 15 punts i 15 rebots. El rival de l'Spar CITYLIFT a la final sortirà de l'eliminatòria que enfronta el Perfumerías Avenida i el Cadí la Seu, que es decidirà dissabte a Salamanca en el tercer partit de la sèrie, en la qual empaten a un triomf.