Copa del Rei ACB 2014
Esports 09/02/2014

Víctor Sada: "El partit ha estat totalment a cara o creu"

Marcelinho Huertas ha dit que "fa molta ràbia perdre així, i més, després d'haver fet un gran esforç"

M.c.
1 min

MàlagaEn declaracions després de la final de Copa, Víctor Sada ha expressat que "ho han donat tot": "Durant molta estona hem estat per damunt en el marcador, després hi hagut el ball dels tirs lliures en què no hem estat encertats. I aquí s'ha decidit el partit", ha dit el jugador blaugrana.

"Quan el partit estava mig perdut, hem lluitat molt i ens hem posat 1 punt amunt. L'última defensa l'hem fet bastant bé, però al final ha quedat un tir lliurat de Llull, l'ha encistellat i s'ha acabat el partit", ha explicat Sada, que ha afegit: "El partit ha estat totalment a cara o creu. M'ha recordat al segon partit de l'any passat a la lliga, on ells van fallar, però aquesta vegada ells l'han encistat i els ha valgut un títol".

"Marxem amb al cap ben alt, evidentment tristos per haver perdut, però sabem que anem pel bon camí", ha conclòs Sada.

Marcelinho Huertas, per la seva part, ha comentat que "l'equip ha fet un partit bastant complet": "Fa molta ràbia perdre així, i més després d'haver fet un gran esforç. Quan es perd d'aquesta manera, en què potser mereixiem guanyar, fa més mal", ha comentat el base blaugrana.

"Hem minimitzat molt les pèrdues de pilota i hem evitat que corressin amb facilitat, quan ells es troben còmodes. També hem capturat molts rebots en defensa. Això ens ha donat el domini del partit quasi bé gran part del joc", ha explicat Marcelinho.

"És molt il·lusionant la projecció de l'equip en aquests últims mesos de la temporada. L'equip va cap amunt", ha conclòs el brasiler del Barça.

stats