Barça
Esports Bàsquet 23/09/2021

Victòria i rècord del Barça a Gran Canària (64-82)

Els de Jasikevicius recuperen la consistència a la segona jornada de la Lliga Endesa

ARA
2 min
Mirotic tirant a cistella al partit contra el Gran Canària.

BarcelonaEl Barça de bàsquet ha recuperat el color que se li demana. Després de dos partits (Supercopa i primera jornada de Lliga) marcats per les desconnexions, l’equip que entrena Sarunas Jasikevicius es va refer a Gran Canària amb un triomf amb molta autoritat per 64 a 82. Els blaugranes van fonamentar la seva superioritat en una gran defensa, com és habitual, i en un encert notable en els llançaments exteriors. Fruit d’aquesta circumstància, dos dels màxims anotadors dels vigents campions estatals van ser Cory Higgins (13) i Kyle Kuric (13), que van ser reservats pel seu entrenador al tram final del matx. L’encert des del perímetre del primer va ser del 100%, 3 de 3. Tot i això, el més valorat del partit va ser Nikola Mirotic, autor de 14 punts i 16 rebots (marca personal) per a un 36 de valoració.

"Estic molt content a Barcelona, s'hi viu molt bé, i estic gaudint amb l'equip. Milloro cada dia en el tema físic i en el tema personal", va declarar el balcànic després de batre un rècord personal amb quasi 10 anys de vigència. El seu últim màxim de rebots a l'ACB va ser la temporada 11/12.

En un partit en què va debutar el turc Sertaç Sanli (4 punts per al pivot), el Barça va dominar tots els guarismes excepte el de pèrdues, fet que va fer empipar el sempre exigent Jasikevicius a la mitja part. Tot i això, el lituà va prioritzar les bones paraules: “Aquests partits són importants per agafar confiança. Hem sigut molt més consistents que en els dos compromisos anteriors. Tothom ha jugat i estem contents també perquè hem guanyat el tercer quart. És important sortir bé del descans”. El pròxim partit del Barça de bàsquet, que a Gran Canària va saber minimitzar un vell conegut com Pustovyi, serà aquest dissabte al Palau contra el Breogán. 

Jornada intersetmanal

Els blaugranes van obrir la primera jornada intersetmanal de la Lliga Endesa. El torn per als altres dos equips catalans de la competició serà demà a les 19 h. El Manresa rebrà al Nou Congost el València, mentre que la Penya visitarà l’Obradoiro.

stats