Esports Bàsquet 30/07/2021

Els Wolves traspassen Ricky Rubio als Cavs

El base del Masnou, obligat a canviar d'equip altra vegada

1 min
Ricky Rubio

BarcelonaSegons el periodista Adrian Wojnarowski (ESPN), els Minnesota Timberwolves han traspassat el català Ricky Rubio als Cleveland Cavaliers. A canvi, la franquícia de Minneapolis rebrà Taurean Prince i una elecció de segona ronda del draft del 2022.

Rubio, que està tenint un paper molt destacat amb la selecció espanyola als Jocs Olímpics de Tòquio, va iniciar l'estiu passat una segona etapa als Timberwolves, equip al qual va arribar provinent dels Phoenix Suns en uns dies de bogeria en què va passar per tres conjunts en tan sols unes hores. Durant una temporada difícil per a l'equip, Ricky ha tingut una mitjana de 8,6 punts i 6,4 assistències. Els Cavs van acabar la temporada passada amb el quart pitjor registre de victòries.

Els New York Knicks s'han fet seus els drets del blaugrana Rokas Jokubaitis. Usman Garuba, jugador del Reial Madrid que també està disputant els Jocs, va ser escollit pels Houston Rockets en la posició 23 del draft i Santi Aldama va ser seleccionat pels Memphis Grizzlies, però el gran moviment de la nit el van protagonitzar els Lakers. La franquícia de Los Angeles es va assegurar la presència de Russell Westbrook al costat de LeBron James i Anthony Davis. A canvi, els Wizards rebran  Kyle Kuzma, Montrezl Harrell i Kentavious Caldwell-Pope.

stats