Eurolliga
Esports Bàsquet 07/05/2013

Xavi Pascual: "La baixa de Nate Jawai és pràcticament segura"

L'entrenador del Barça Regal ha analitzat la 'final four'

àlex Gozalbo
2 min
Xavi Pascual, entrenador del Barça Regal

BarcelonaEl Barça Regal viatja aquest dimecres a Londres, on divendres s'enfrontarà al Reial Madrid en una de les semifinals de la 'final four'. El gran dubte de l'equip blaugrana és saber si podrà comptar amb Nate Jawai, que diumenge va patir una ruptura parcial d'un tendó del peu dret. "Aquest dimecres agafarem l'avió amb molta il·lusió, però la situació és la que és. La baixa de Nate Jawai és pràcticament segura. Hi ha una mínima possibilitat que jugui, però és molt baixa. No el descarto, perquè els serveis mèdics treballaran 24 hores cada dia perquè ens pugui ajudar almenys un minut, però no sé si ho podrà fer", ha dit Xavi Pascual.

"No em puc permetre el luxe de plorar, m'ho agafo com un nou repte", ha explicat el tècnic, que a Londres viurà la seva quarta 'final four'. "La confiança en el meu equip no té límits, perquè veig com treballa cada dia. Hem aconseguit frenar molts canvis de cicles, però el que has fet en el passat ara no té importància", ha afegit Xavi Pascual, que també està pendent de l'estat físic de C.J. Walace, Joe Ingles, Víctor Sada i Marko Todorovic.

"No podem tenir la mateixa identitat, perquè tenim baixes, però estem aprenent a reinventar-nos cada dia", ha assegurat. "El meu equip respira il·lusió i arribarà preparat a Londres, però és normal que el favorit sigui el Reial Madrid. Serem més dèbils en el rebot defensiu i ens atacaran", ha recordat l'entrenador del Barça Regal, que intentarà sorprendre tàcticament el rival. "Hem d'intentar fer baixar l'anotació del Madrid i trobar altres maneres de sumar punts. Nosaltres no hem deixat mai d'arriscar i ho tornarem a intentar. Tindrem un guió de partit interessant. La gent se sentirà orgullosa de la nostra proposta", ha opinat.

Xavi Pascual ha reconegut que enfrontar-se al Reial Madrid a l'Eurolliga "és diferent" que fer-ho a la Lliga Endesa. "Caldrà una adaptació, i és una experiència que no acostuma a passar", ha aclarit. "Tinc dos jugadors amb molta experiència, però no crec que això sigui un gran avantatge, ja que els dos ocupen la mateixa posició", ha explicat en referència a Joan Carles Navarro i Sarunas Jasikevicius.

stats