ACB
Esports Bàsquet 11/06/2011

Pascual: “Mai havia vist un partit amb tanta duresa com el d’aquesta nit”

L’entrenador de Gavà ha comentat que ha estat un partit on el nivell d’agressivitat ha traspassat el límit legal i que espera el mateix a Bilbao

David R. Jover
2 min
Xavi Pascual.

Barcelona"Ha estat un partit emocionant, molt digne d'una final", ha comentat Pascual només asseure's a la roda de premsa. El preparador blaugrana ha reconegut que "ha estat el partit més dur des que és entrenador", i assegura que el nivell de contacte legal i il·legal durant el partit ha estat altíssim.

Pascual ha comentat que no l'ha sorprès el nivell de duresa i que a Bilbao espera el mateix. Pel que fa al partit ha explicat que l'equip no ha canviat gaire respecte el partit de dijous. "Tàcticament hem estat iguals, només hem apujat el nivell d'agressivitat", ha explicat. A més, ha reconegut que els ha faltat "encert" en els primers minuts del darrer quart i tenir "millor cap" a l'hora de prendre decisions.

Sobre la picabaralla que hi ha hagut a l'entrar als vestidors entre Morris i Banic, Pascual no ha volgut valorar el que havia passat per no veure-ho. "Jo era al vestidor i només m'han explicat que s'han escridassat i que hi ha hagut alguna empenta", ha dit.

Katsikaris: “Hi ha petits detalls on els àrbitres han afavorit el Barça”

L’entrenador grec del Bizkaia Bilbao Basket ha explicat en roda de premsa que està “content” amb el rendiment del seu conjunt aquesta tarda al Palau Blaugrana tot i no haver aconseguit el triomf.

“Nosaltres som molt durs, aquesta nit desconnectarem i diumenge ja pensarem en el partit de dimarts”, ha dit Katsikaris. Respecte a la duresa del partit ha dit que és “normal” en una final, i ha dit que l’incident entre Morris i Banic després del matx “entra dintre de la normalitat quan hi ha tanta tensió”.

Respecte a l'actuació dels àrbitres no ha volgut opinar, però ha dit clarament que en alguns "detalls" els col·legiats han afavorit el Barça, cosa que troba "normal".

stats